Anti-steenslag folie

Paint Protection Films

Paint Protection Film xwrap

De mogelijkheden.

Zoals vermeld worden alle delen die bedekt worden met folie vooraf passend gesneden alvorens deze geappliceerd worden. Alle mogelijke delen zijn los verkrijgbaar of het nu gaat om beschermfolie voor het bovenste deel van de achterbumper, de zijspiegels, een complete voorbumper, of zelfs de complete kit.

PPF Afwerking  en Voorwaarden

Lak bescherming behandeling met transparante folie is niet 100% gegarandeerd stof en vuil vrij te leveren. Het hangt van de autolak af.
Bij gebruikte auto’s kan het voorkomen dat er in lichte mate stofjes, vuiltjes of aanwezige steenslag.
oude krassen en steenslag punten zichtbaar blijven onder de PPF folie.

Paint Protection Film, afgekort PPF is een 100% transparante,onzichtbare, en zelfherstellende bescherm folie. De Film/folie beschermt het lakoppervlak tegen beschadigingen van buitenaf zoals bijvoorbeeld steenslag en krassen.

De folie is een amerikaans product en marktleider op het gebied van lakbeschermingsfolie. Het bedrijf is 100% toegewijd aan het produceren van lakbeschermingsfolie. De folie is uniek en is een aanrader om te gebruiken op nieuwe auto’s.

Wat is Paint Protection Film (PPF)

Paint Protection Film is een heldere of gekleurde polyurethane folie welke aangebracht kan worden over het lakoppervlak om deze te beschermen tegen krassen, deuken, of swirls welke veroorzaakt kunnen worden door wegvuil, stenen, vogel/insecten uitwerpselen of andere invloeden van buitenaf.

Waarin onderscheid PPF zich.

Pint Protection film wordt aan de hand van een speciaal software programma (Design Access Program-DAP) op maat gesneden voor uw auto. De mallen worden constant ontwikkeld, deze worden met de hand getekend, getest en gedigitaliseerd. Het grootste voordeel van voorgesneden folie is het niet te hoeven terug snijden van de folie na applicatie op uw auto, wat een blijvende beschadiging van de lak als gevolg kan hebben. De vooraf gesneden folie past 100% naadloos op uw auto.

De speciale samenstelling van de polyurethane folie maakt dat deze zelfherstellend is. Dit betekent dat lichte krassen of swirl-marks verdwijnen in enkele minuten. Dit gebeurt wanneer de folie wordt verhit door bijvoorbeeld de zon, of warm water. De zelfherstellende folie trekt dan als het ware weer dicht waarna een strak en nieuw oppervlak overblijft.

 

Overtuigd? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Front-Protection-half-cut

Full-Front-Protection

Full-Car-Protection

Language »