Over ons

Over ons

Xwrap Groningen is een modern Carwrap - windowtint - signbedrijf in Groningen. Dagelijks staat ons team klaar om van uw auto een uniek product te maken. Van het beplakken van uw auto / tesla in een compleet andere kleur of simpel weg uw ramen voorzien van privacy glass kunt u bij ons terecht. In 2008 is Xwrap opgericht met als doel om iedere auto uniek te maken voor zijn eigenaar. Begonnen in een kleine schuur hobby matig en vandaag de dag een bedrijfspand van 440 m2 in Groningen. De afgelopen jaren zijn wij als bedrijf gegroeid.

Niet alleen gegroeid in vierkante meters maar ook in kwaliteit en expertise. Zo hebben wij een 2e concept ontwikkeld "Teslawrappen.nl" hierbij foccussen wij ons op de uitstraling van een Tesla.
Naast dat wij onze klanten voorzien van het beplakken van hun voertuigen geven wij ook Wraptraining. minimaal 1x per kwartaal geven wij een training op maat waarbij u als klant bij ons in de keuken kunt kijken en leren van een team met samen meer dan 25 jaar aan wrap ervaring.


Xwrap Shop